Wil SchmitzOver mij

Sinds 2004 ben ik gestart met mijn eigen bureau “Teamusup” (nu: La Fermette Creative) met het ontwerpen, bouwen en beheren van websites. Met 15 jaren ervaring heb ik een ruim portfolio opgebouwd van projecten. Hiervan laat ik er een aantal zien in mijn portfolio.

Mijn achtergrond en werkverleden

Ik heb in de basis een commerciële HBO opleiding genoten aan de HEAO te Enschede, richting Commerciële economie & Commercieel management. Sinds 1996 ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als marktonderzoeker, binnendienstmedewerker verkoop, telemarketeer, accountmanager administratieve onderwijs detachering, accountmanager internetdiensten, directeur detacheringsbureau (sector Electro) en directeur van een Softwarebureau (software arbeidsbemiddeling).

In de tussenliggende periodes heb ik mijn bureau opnieuw opgericht en begin 2011 ben ik wederom fulltime gericht op mijn passie, het ontwerpen, bouwen en beheren van websites en webwinkels en het ontwerpen & verzorgen van zakelijk professioneel drukwerk. Daarbij heb ik een training gevolgd voor Ethical Hacking waarmee ik mijn kennis rondom beveiliging van data in een web-omgeving heb verhoogd.

Het roer om

In 2018 heb ik samen met mijn vrouw besloten het roer om te gooien en na de verkoop van onze prachtige woning in Enschede zijn we afgereisd naar de Dordogne in Frankrijk. Ondertussen hebben we een nieuwe woning gevonden in het hart van Frankrijk, de Limousin en gaan we onze zakelijke dienstverlening weer opstarten onder de naam “La Fermette Creative”, “La Fermette Immobilier” en “La Fermette Limousin”.

Wil Schmitz

Volg me en connect op social media
Bekijk mijn profiel op Linkedin Volg me ook op Facebook

Wat meer over mij

Koffie of thee?
Koffie graag
Bier of wijn?
Biertje!
Favoriet eten
Kaas- of vleesfondue
Eerste computer
Commodore 64
Favoriete Land
Frankrijk
Favoriete muziek
Rock & alternative
Favoriete series
GOT, Walking Dead, Stranger things

 

Gerelateerde blogberichten of pagina's