Snel, vakkundig, communicatief, creatief en professioneel

Over mij en werkwijze

Met ruim 15 jaren ervaring in digitale creativiteit verzorgt Wil Schmitz van La Fermette Creative op basis van jouw aanwijzingen, het ontwerp, de functionaliteit en de bouw van jouw zakelijke website en/of webwinkel. Daarnaast bied ik ook support als het bijvoorbeeld gaat om het creëren, plaatsen en beheren van jouw content en/of het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk. Meer informatie over mij kun je lezen in mijn profiel.

Vrijblijvende offerte

Neem eenvoudig contact met me op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Ik neem natuurlijk eerst contact met je op om de aanvraag samen stap voor stap door te nemen en om je project helder te kunnen definiëren.

Naast de offerte ontvang je een brochure met aanvullende informatie en alle mogelijkheden op een rijtje.

Van concept naar eindontwerp

Ga je akkoord met mijn voorstel? Dan ga ik, na een vooronderzoek, direct voor je aan de slag met het maken van een aantal ontwerpvoorstellen.

Met een uitgebreide toelichting ben je hierna in staat een basiskeuze te maken dat vervolgens wordt omgezet naar een definitief eindontwerp waarin jouw keuzes voor bijvoorbeeld design, je logo en gewenste kleuren terugkomen.

Realisatie & oplevering

Tijdens de realisatie van het eindontwerp kun je online meekijken hoe het resultaat zich ontwikkelt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld actief meedenken bij het creëren van jouw project. Ik pas het geheel steeds aan tot je 100% tevreden bent.

Na de oplevering zal ik klaarstaan om je te begeleiden bij het in gebruik nemen en ontvang je van mij, waar nodig, een uitgebreide handleiding.

Samen aan de slag voor een optimaal resultaat

Laatste nieuws

De laatste tips & tricks en nieuwtjes. La Fermette Creative biedt een ruime keuze uit voorbeelden, scans en checklists om te komen tot het optimale resultaat. Ook als je zelf aan de slag wilt met het verbeteren van bijvoorbeeld je website. Blijf me dus volgen op mijn Blog en blijf op de hoogte.